Books

De Commissaris Boeken zoekt voor alle leden uit welke boeken nodig zijn voor het volgen van het vak. Tijdens de bestelperiodes kun jij als lid deze boeken bestellen. Omdat wij als vereniging de boeken in grote getale inkopen, kunnen wij de boeken bijna altijd goedkoper leveren dan de boekhandel of bijvoorbeeld bol.com.

Mocht je zelf willen uitzoeken welke boeken je nodig hebt, kun je kijken op OSIRIS. Helaas is de informatie in OSIRIS niet altijd volledig en up to date. Daarom zoekt Dimensie voor jou uit welke boeken precies nodig zijn door voor elk kwartiel de docent zelf te raadplegen. Kijk dus via onderstaande link welke boeken je nodig hebt. Die informatie is namelijk recentelijk gecontroleerd bij de docenten.

Boeken bestellen

Om boeken bij ons te bestellen moet je eerst inloggen met je UT-acount.
Om in te kunnen loggen moet je lid zijn van Dimensie. Lukt het niet? Mail naar Secretaris@svdimensie.nl

Boeken ophalen?

Als je je boeken hebt besteld worden ze thuisbezorgd op een door jou aangegeven adres. Je betaalt hier geen verzendkosten voor en je kunt je eigen betaalmethode kiezen. Slechts voor de eerstejaarsstudenten en de nieuwe pre-masters geldt dat ze de boeken voor hun eerste kwartiel kunnen kopen in de Rubix. Daarna kunnen eerstejaarsstudenten ook slechts hun boeken thuisbezorgd krijgen. Wel kan je de pakketservice van de Bastille opgeven als bezorgadres, zodat je niet thuis hoeft te zijn bij de levering.