Outside of Dimensie

Uitnodiging KFZ-Symposium

Uitnodiging KFZ-Symposium

Uitnodiging KFZ-Symposium

Beste lezer,

We benaderen je om je uit te nodigen voor een online symposium op 4 november voor Kwaliteit Forensische Zorg (KFZ). Een congres dat voor de 6e keer wordt georganiseerd voor mensen werkzaam in de forensische (jeugd)zorg sector. Voor studenten met interesse in de forensische psychiatrie is dit een boeiend hybride evenement om (kosteloos) aan deel te nemen, daarom nodigen we je van harte uit om online deel te nemen en deze uitnodiging te delen in je netwerk.

Het evenement krijgt een hybride vorm: we ontvangen deelnemers in de Prodentfabriek te Amersfoort én het is mogelijk om online deel te nemen. Bij te veel aanmeldingen van deelnemers die op locatie willen komen, krijgen de KFZ-ambassadeurs voorrang. Als je online deelneemt is het ook mogelijk om delen van de dag deel te nemen. 

De dag zal van ongeveer 9.30 uur tot 15.30 uur duren. Kijk op onze website voor het volledige programma. Inschrijven is mogelijk via de onderstaande button. Deelname is gratis.

Hopelijk tot 4 november!

 

Met vriendelijke groet,

Het projectteam KFZ-symposium

Waarom is het interessant om deel te nemen?

Dit is een unieke kans om te horen wat er nu speelt binnen de forensische (jeugd)sector. Heb jij interesse in de forensische psychiatrie en wil je mogelijk in de toekomst in deze sector werken? Dan is dit evenement een aanrader voor jou.

Wat is KFZ?

Binnen het programma Kwaliteit Forensische Zorg (KFZ) werkt het hele forensische zorgveld samen aan het verhogen van de kwaliteit en effectiviteit van de behandelingen, met als doel: betere zorg en een veiligere samenleving. Dit doen we door onderzoek mogelijk te maken, bijvoorbeeld een literatuuronderzoek, het ontwikkelen van een nieuwe behandelmethode of een effectiviteitsonderzoek. Een keer per jaar wordt er een groot congres georganiseerd waar de afgeronde onderzoeken van dat jaar worden gepresenteerd, dit is het KFZ Symposium. Er is ook een programma KFZ-Jeugd, die hetzelfde concept hanteert voor de forensische jeugdsector. Alle onderzoeken worden gedaan in samenwerking met de praktijk, bijvoorbeeld met Tbs-klinieken en Justitiële jeugd inrichtingen (JJI’s).

Comments

Log in to read and post comments