Vacature JoHo: Summary supporter

About JoHo

JoHo summaries and study assistance are intended to increase your chances of passing exams in a sustainable way for minimal costs and to allow you to study in the way that suits you best.

More information
JoHo

Vacature JoHo: Summary supporter

• Posted at Nov 24, 2021
  • Universal vacancies

Vacature JoHo Summary supporter

Wat doe je?

Je deelt informatie over je studie; van verplichte stof tot aan tentamentips. Je helpt bij de PR voor JoHo en JoHo WorldSupporter via social media en flyeracties.

Wie ben je?

Je staat middenin het studentennetwerk, bent bij voorkeur actief bij een vereniging en volgt een studie waar JoHo samenvattingen en studiehulp voor uitbrengt. Je regelt informatie en staat in contact met je netwerk om het aanbod aan samenvattingen te regelen en te verspreiden.

Waar werk je?

Je werkt op diverse locaties (o.a. bij flyeracties op locatie)

Hoeveel werk je?

Je werkt tussen de 1 – 5 uur per week

Solliciteren of reageren?

Vul dan het JoHo Sollicitatie- en Interesseformulier in op JoHo.org of bekijk de overige mogelijkheden voor bijbanen op JoHo.org

Diverse bijbanen bij JoHo

Bijbaan bij Stichting JoHo

Diverse leerzame bijbanen naast je studie bij JoHo:

Word bijvoorbeeld JoHo Studentmanager, Auteur, Centercoach in de winkel, Webdeveloper, Administratief medewerker, Summary Supporter of WorldSupporter Moderator.

Meer lezen en reageren?

Bekijk de mogelijkheden voor op JoHo.org en vul het JoHo Sollicitatie- en Interesseformulier in.